Ajánlott megnézni

. Háború a nemzet ellen
Trianon
Magyar Független Nemzeti Kör
Posta Imre Budapest 2010.02.26.
Igazságok és gazságok
Ébresztés DVD
Posta Imre honlapja
Vízenergia
Budapesti.info
Utolag.com
Rájátszás
Kárpát medencei kerekasztal

. Az ősnyelv
Kiss Dénes: 1.rész 2.rész 3.rész
Kiss Dénes: A magyar nyelv eredete

. Az emberiség eredete
Hunmagyarország - az IGAZSÁG
A magyarok története - Tarih-i üngürüsz
A magyar nép rejtélyes eredete
Az ősi írás eredete és helye
Szkíták vagy Hunok?
Szkíta temető az ujgurok földjén
Ujgur piramisok
Turáni népek
Móricz János kutatásai

. Dr. Drábik János
Letölthető előadásai
Drábik János hivatalos oldala
Uzsoracivilizáció
Magyarország kifosztása!
Örvénylés: 1.rész 2.rész
Szex és az új világrend
Beszélgetés Dr. Drábik Jánossal
Választás?

. A háttérhatalom
Az egészségügyi maffia
J.F.Kennedy beszéde
Az igazság 9/11-ről: 1.rész 2.rész
Interjú Aaron Russoval: 1.rész
Interjú Aaron Russoval: 2.rész
hatterhatalom.co.cc

. Szakács Gábor
A tatárlakai korongok: 1.rész 2.rész
Beszédes kövek: 1.rész 2.rész
A boszniai piramisok: 1.rész
A boszniai piramisok: 2.rész
A boszniai piramisok: 3.rész

. Védikus oldalak
Bhakti Tirtha Swami
Az aranykor hajnalán

. Ősi fényvirág, a magyar
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.

. Dalok, versek
Wass Albert - Ébredj magyar!
Adjátok vissza a hegyeimet!
József Attila - Nem, nem soha!
Lesz, lesz, lesz...
Ott ahol zúg az a négy folyó
A MAGYAR FÖLD NEM ELADÓ!
Fegyverbe!
Ébredj!

. Kőházy Ferenc
Új Magyar Honfoglalás
Személyi a zsebben
Magyar rendőr velünk van?
Nem alkuszom
A rezervátum himnusza
Apáink véréből
2008. November 1.
Előre
Magyar földre
Hiába!
Isten áldd meg a magyart!

. Az emberiség legalja
Zsidók
A cionizmus és a terror
Hóhéraink
Ezért kell nekik a Kárpát medence
Izrael törvényei
Valóban Irántól kell félnünk?
Tömeggyilkosság!
Miért hazudnak?
Molnár Oszkár a zsidó nagytőkéről
Izrael nem reklámozott története 1.rész
Izrael nem reklámozott története 2.rész
Izrael nem reklámozott története 3.rész
Izrael nem reklámozott története 4.rész
A világkormány bemutatkozik

. A holokauszt kamu
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Linkblog

Nem a sertésinfluenza jelenti a legnagyobb veszélyt...

2009.10.14. 12:27 :: Magorum

 

...hanem a vakcina!
 

"...politikusokból, filozófusokból és tudósokból álló csoportok terveket szőnek, hogy elpusztítsák a világot."
 
(Bhaktivédanta magyarázatokból egy idézet)
 
A mostani időkben, komoly kihívásoknak vagyunk kitéve és érdemes lenne higgadtan átgondolni a dolgokat, elkerülve a pánikszerű reakciókat. A félelem diktálta pánik, csak rendetlenséget csinál. Fel kell ismernünk, hogy a szemünk láttára egy fasiszta világuralom (N.W.O.) alakul meg . Azt gondolná az ember hogy ez messze van, de láthatjuk, hogy a fátyol szépen lehull.
 
Mostanra már nem szabad tétlenül nézni azt, ami folyik körülöttünk belegyezve a hatóságok által táplált félelmekbe, hogy apátia legyen úrrá rajtunk. A gonosz egyre jobban áthatja világunkat és úgy tűnhet, hogy a "gonosz" szó túlzás, de ha megnézed, az életünk teljesen kifordul magából egy borzalom irányába. Azok akik a konspiráció mögött vannak, a világ lakosságát különféle felhívásokkal, egy anti-élet felé terelik. Nem érdekli őket semmi együtt érző viselkedés s nincsenek tekintettel a szenvedőkre. Mostanra már észre kell venni ezeket és nemet mondani, a rendelkezéseiknek.
 
Az összeesküvés hatásának jele, soha nem volt egyértelműbb  mint az, hogy vakcinával oltassák be az embereket, állítólagos influenza járvány leküzdése miatt. A sertésinfluenzát, laboratóriumban hozták létre és pánikot keltve az emberekben, kényszerítve őket, hogy beoltassák magukat a vakcinával. Probléma-reakció-megoldás(erről már írtam korábban. az elit előszeretettel használja céljai eléréséhez). A sertés influenza látszólag tartalmaz emberi, madár és sertés eredetű géneket.
 
Ha átgondolod és realizálod a vírus járvány körüli dolgokat, valamint megérted a tömeges oltás programját, levonhatod a következtetést, hogy nem a vírus az amitől tartani kell, hanem a vakcinától. Akik végzik az oltási programit, nem veszik figyelembe, hogy a tünetek többségében igen gyengék. Dr. Peter Holden a Rothschild által vezérelt Brit Orvosi Szövetség igazgatója elmondta, hogy a sertés influenzától való megbetegedés enyhe tünetekkel jár és szükségtelen tömeges oltások elrendelése. Hú ha! Ez nem túl publikus vélemény az biztos és pontosan ez az amit akarnak. Az kezelési adminisztrációban nincs feltüntetve az oltóanyag tartalma és az esetleges hatása. A lényege ennek, hogy "csak csináld azt amit mondunk és gondold azt, amit mi akarunk". Csak azoknak látják ezt, akik tudják, hogy itt az összeesküvés játékáról van szó.
 
Az osztrák újságíró Jane Brögermaister az FBI-t, Az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), Az ENSZ-t, Barack Obamát, Rockefellert és a Rothschildékat bünteti, valamint sok más szervezettel, akik kitervelték a halálos influenza oltásokat. Azt mondta, hogy a madárinfluenzát és a mostanit is laborokban gyártották, hogy a vakcinákkal egy tömegpusztítást hajtsanak végre.   "A bioterrorizmus bizonyítékai" című dokumentumban szólít fel a veszélyre.
 
"Egyértelmű bizonyíték van arra, hogy egy nemzetközi vállalatokból, cégekből álló szindikátus, valamint az Államháztartási hivatalok, tömeges népirtást szerveznek egy mesterségesen létrehozott vírussal, ami szükségessé teszi és rákényszeríti a tömeges beoltatásokat szerte a világban, ezzel tömeges haláleseteket okozva".
 
 "Bizonyíték van arra, hogy számos szervezet - az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ, valamint, cégek, mint például a vakcina Baxter és a Novartis - része egy egységes központi bűnözői csoport alá tartozó rendszernek, akik stratégiát alkalmazva gyártják a vírust és terjesztik, hogy bevezetésre kerüljön egy tömeges oltási program, ami pedig egy biológiai fegyver a népesség csökkentéséért."
 
"A rablások és bűncselekmények sokkal kifinomultabbakká váltak és ezek lébonyolítását manapság egy központi csoport vezényli, titkos szervezetek segítségével, amiknek része a Háromoldalú Bizottság, a CFR, valamint részt vesznek ebben a BILDERBERG CSOPORT tagjai is."
 
   Szóval Jane Brögermaister egy igaz újságíró , mégpedig annyira, hogy eltanácsolták, miután az FBI átadta a jutalmat az addigi munkájáért. Amit a hölgy elmondott az egy közelgő fasiszta uralom megvalósítása, aminek célja a teljes ellenőrzés. Az egészet titokban vezénylik le, titkos szervezet hálózataként, teljes belső struktúrával. Ennek az operatív szervnek központi helye megtalálható Londonban, Párizsban, Brüsszelben, Berlinben is.
 
Ez a központi szerv, olyan mint egy Pók a hálón, ami középen ül, figyel és onnan diktál. A titkos társaságok minden országban jelen vannak, a Pók hálójának kiegészítőjeként s feladatuk, hogy ellenőrzés alá vegyék az adott állam bankjait,  politikáját, hadseregét, üzleti életét, médiáját, orvostudományát, hogy a Pók diktálta irányelvnek megfelelően manipulálják ezeket. A belső szinten helyezkednek el az Illuminátorok.
 
Ebből megérthetjük, hogyan koordinálják a dolgokat a háttérben látszólag független hivatalok s vezetők,a média stb., akik részét képezik a Rockefeller és a Rothschild dinasztia uralmának és ez a két család uralja a világ gyógyszeriparát, orvoslását és egészségügyi politikáját. Minden a kezükben van:a WHO, állami egészségügy intézménye, minden orvosi ellenőrző rendszer.
 
Az Illuminátus globális szervezetének testét a  WHO, a Világ Bank és a Világkereskedelmi Szervezet alkotja, és még lehetne folytatni a sort. A cél: világkormány, központi bank és deviza, valamint a világhadsereg létrehozása. Centralizálják az erőiket globális diktatúráért, ami mindannyiunknak rémálma lenne. A globalizáció mögött, és az EU törekvések mögött is az Illuminátorok hálózata húzódik meg, -mindezek a dolgok, ugyan azon erők próbálkozásai.
 
Bürgermeister azt mondja, egyértelmű bizonyíték van arra nézve, hogy a gyógyszeripari vállalatok és a nemzetközi kormányzati ügynökségek, aktívan részt vesznek vevőként termelőként fejlesztésekben, biológiai fegyverek előállításában. Jane elmondja, hogy a sertésinfluenza terjedése, köztudatba való jutása, Rockefeller/Rothschild irányította WHO segítségével történt. A sert.inf. tünetei igen hasonló egy hétköznapi betegséghez, így könnyen lehet, minden "megfázást"  "sertésinfluenzának" mondani , ezzel is növelve a megbetegedések számát. A Brit kormány bejelentette, hogy többé ne forduljanak orvoshoz ha infl. tüneteik vannak, mert kidolgoztak egy új telefonos diagnózisos módszert, hogy megkönnyítsék a munkát (mindenféle labor eredmények nélkül ....ez komoly).
 
"Halló, azt hiszem megfáztam!"
"Szerintem akkor sertésinfluenzás. Bejelölöm magát."
 
Bögermaister, tiltakozást nyújtott be a vakcinázás ellen a nagyobb gyógyszer cégeknek, mint például a  Novartis-nak és a Baxter Internacionálénak. Várjunk csak! Ugyan arról a cégről lenne szó, Baxterről akik "véletlenül" összekevertek egy európai laborban lévő madárinfluenzát a hétköznapi influenzával, így egy sokkal veszélyesebb vírust állítva el, ami tavaly 81 embert ölt meg Kínában. De igen!!! Azonkívül sok százan sérültek meg a vakcinától, amit heparin ellen oltottak be s a "védelmi" ügyészség a Baxter I céget egyáltalán nem vizsgálták felül, se a Kínai Baxter sem pedig az amerikai Baxter.
 
2001-ben több mint 50 ember halt meg a Baxter egyik leányvállalatának szennyezett vakcináitól és a Kentuckyakkal, peren kívül 2 millió dollárban  egyeztek meg az ügy lezárásakor.
Na tessék, ez az egészségügy! A Mostani járvány vakcináinak ellenőrzését is egyszerűsítik, (így gondolhatod mennyire lehet megbízni bennük) és ezt a világon mindenütt sürgeti a kormány , hogy minél hamarabb oltsák be az embereket.
 
A gyógyszer cégek aláírtak egy szerződést -Obama egészségügyi főtitkár és a Humán Szolgálat-, hogy bármiféle hibát vagy halálesetet okozó vakcina miatt, ne indulhasson bűntetőeljárás. A Baxter International bejelentette, hogy július végére meg lesznek a vakcinák és korábban már említettem a WHO és más gyógyszer cégek azon vannak, hogy vakcinákat gyártsanak a h1n1 jelű "új" vírus ellen.
 
Biztos, hogy "új" vírus? Van egy cikk, amiben az áll, hogy a Baxter I szabadalmat nyújtott be 2008 augusztus 28-án egy H1N1 vakcinára. a szabadalmat márciusban tették közzé, egy hónappal a mexikóban kirobbanó vírus feltűnése előtt, de az irattárban már hét hónappal korábban be volt jegyezve az "új vírus"  -korábban mint az hivatalos változatban szerepel. Ez nagyon kemény!!! Ez döbbenetes!!! Már korábban készültek rá!! Van egy kedves kis lista a szabadalmi dokumentumban a vakcina összetevőiről. Hát elég komoly: mindenféle vegyszerek, olajok, alumínium hidroxid, lysolecitin, felületaktív anyagok, toxikus anyagok.
 
Egy másik nagy gyógyszer cég, ami rész vesz a dolgokban a svájci Nivartis. Daniel Vasella az igazgatója és rendszeresen részt vesz a Bilderberg csoprt találkáin. Tavaly májusban volt a titkos gyűlésen és lám máris itt a vakcina idény.
 
Persze ezek nem azt jelentik, hogy mindenkit akit beoltanak meg fog halni, hanem a szerek késeltető hatásúak, hogy elrejtsék az igazságot, hisz hosszútávú oltási akcióra rendezkedtek be, a hatásuk még árnyékban van. Egy biztos: megakarják támadni az immunrendszeredet. Az AIDS sem öl meg egyből, lehet vele élni, de az immunrendszerednek annyi. Patric Jordan, írásában fellibbenti a fátylat az Illuminátusok három-vakcinás kezelési módjáról. Az első vakcina kikapcsolja az immunrendszert, leállítva a fehérvérsejtet; a második vakcina a vírus, amitől nem érzi magát betegnek az ember, mert immunitás. hiány miatt nincs harc a testben,de amikor beadják a harmadikat, azzal bekapcsolják az immunrendszert, a test elkezd védekezni, túlterhelűdik, túl sok antitest termelődik és a test elpusztítja magát. Ezt a tengerészgyalogosoknál már használták. És már tervezi a WHO az újabb vakcinázást, mert a vírus lassan megerősödhet és mutálódhat. a Rovkefeller uralta CDS (amerikai betegség ellenőrző állomás) bejelentette, hogy a gyerekeknek, akik még nem kaptak oltást négy oltásralesz szükség, egyeseknek meg három. Hát nem furcsa.
 
Rockefellerék első embere, Obama megakarja reformálni az egészségügyet, pont a tömeges oltás elött, azzal a szándékal, hogy a még be nem oltott gyerekeket be kell oltani, hogy egy "egészséges társadalamat biztosítsanak" . Aha peresze. Azt is közölték, hogy akár házhoz is mennek, debe kell oltani mindenkit, amúgy is más járványok miatt. Hát eléggé orwelli-en hangzik!
 
 Nem szabad engedni az oltást, mert olyan anyagokat tartalmaz ami fizikailag ill. szellemileg tönkretesz. A test egy számítógép, ami programozható, most ezt oltásokkal szeretnék végezni, de nekünk, akik használják ezt a "szám.gép-testet, meg kell tagadni az ilyen fajta erőszakot, mert ez az, csak a szükség köntösébe bujtatták .
 
Jena Brögermaister véleményét alátámasztja egy Waine Matsen nevű úr, aki jelenleg nyugalmazott tengerészeti hírszerző tiszt és újságíró. Az monda, hogy egy ENSZ magas beosztású tudós arra a következtetésre jutott, hogy az új sertésinfluenza vírus felépítése, szerkezete azt mutatja, a H1N1-et laborban állították elő. Az ENSZ szakértő azt is monda, hogy az ebola, AIDS, a HIV is szintén biológiai fegyver, amit génmanipulálással fejlesztettek ki.
 
Madsen még azt is elmondja, hogy feljegyzések vannak arról, hogy a madár influenza vírust egy 1918-ban az akkori spanyolnáthában meghalt nő holtestéből állították elő az Army Medical Institute of Infectious Diseases laboratóriumban, Fort Detrick, Marylandben.
 
Szörnyű dolgokra készülnek, mert démonok és mert nem értjük az agyműködésüket, hajlamosak vagyunk ezek hallatán hitetlenkedni. Pedig a démonok azt adják amit megérdemlünk: rabszolgaságot. Ők az anyagi világ ügynökei, akik elrabolják az istentelen, tudatlan emberiséget, hogy még jobban kötve legyen az anyaghoz. Ezt már sokszor mondtam. És hogy mire készülnek? Hogy mindenkit beoltsanak! Az őszre tervezik a tömeges oltást, és hogy elég okot adjanak erre, megnövelik a halálesetek számát (lehet, hogy csak számokat fognak mondani áldozat nélkül). Az ostoba ember meg beoltja  gyermekét s nem kérdezi hogy  ez egyáltalán jó -e neki. Már korán elkezdték építeni a tömegsírokat, táborokat, katasztrófa-elhárításra felszerelt épületeket!
 
 
Mit tudnánk tenni?
 
Mi teremtjük a világot a tudatunkkal s ha az alacsony szinten van, ne csodálkozz ha pokollá válik az életünk. Ki kell nyitnunk tudatunkat, s le kell dobnunk a tudatlanság láncait, ami a hamis testazonosságot jelenti. Mi nem vagyunk ez a gép-test, ez csak pór, de ami működteti az a lényeg, az éltető lélek, az vagyunk mi.  Ha az emberek felébrednek hipnotikus álmukból és rájönnek, hogy az anyagi testen, érzékeken túl több dolog is van, akkor megváltozhat a világ és a rabságunknak vége lenne. Te nem vagy ez a test, hanem lélek vagy, egy másik világból, ahová vissza kell menni mert itt a börtönben -Dhurgadhamában- nem jó lenni. Itt minden pillanatban veszély leselkedik ránk és a pillanatnyi élvezet csak illúzió, mert előtte és utána szenvedés vár. Először küzdeni kell érte, majd miután megszerezted ideiglenessége miatt elfogod veszíteni és csak a bánkódás marad utána. Fel kell kutatni az eredetünket s foglalkozni kell a lélek dolgaival, mert csak így lehetünk boldogak. Ha nem tesszük meg, börtöni létünk tovább fog folytatódni, míg nem egy napon rémálommá nem válik.
 
Most egy válaszút előtt áll az emberiség, ahol eldöntheti sorsát, hogy merre megy....orweli világba vagy egy békés világba. Terjesszétek ezt a kis cikket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://globalizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr481449476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása